Szüksége van PLM-re?

Értékelje önmagát! Dokumentációs menedzsment kihívások…

Az egyik legfontosabb előny, amely meggyőzheti a felhasználókat a dokumentáció kezelésére a PLM-en keresztül, annak hasznossága. Kevés ember szeretne fiókot létrehozni és dokumentumokat elhelyezni olyan rendszerben, amelyet nem ismer. A PLM lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül dolgozhassanak az általuk használt számítógépes programokkal, mint például Word vagy Outlook. Megtekinthetik a dokumentumokat, módosíthatják vagy megjegyzéseket tehetnek, majd a számítógépes program elhagyása nélkül menthetik őket közvetlenül a platformra. Ezért a PLM rendszert átláthatónak nevezik.

Vajon mennyire összetett a termék és a BOM részek mennyisége, amelyek a belső dokumentumáramlásba áramlik? Az alábbiakban bemutatjuk a Tech-Clarity felmérés következtetéseit – a legnagyobb problémát a PLM nélküli válaszadók megerősítették:

Az üzletre gyakorolt hatások
“A kisvállalatok vezetői meg vannak győződve arról, hogy ezek a kérdések nem kapcsolódnak hozzájuk, feltételezve, hogy az adatkezelés kihívásai az üzleti mérethez kapcsolódnak … a termék összetettsége nagyobb hatást gyakorol az adatkezelési kérdésekre, mint a vállalkozás mérete.”
Tech-Clarity, A legjobb gyakorlatok az adatkezelés irányításához

Szüksége van PLM-re?

Szakértőink szívesen válaszolnak kérdéseire! Kérdezzen bátran PLM témában és garantáltan mindenre találunk megoldást...